Ons Fotostudio is gevestigd in de leukste en grootste Winkelcentrum van Nederland, het Zuidplein!

* Altijd de leukste fotoshoots!
* Meteen uitzoeken!
* Ruim 15 jaar ervaring!

* Alle foto's Ruuw, edit mogelijk
* Gevestigd op het Zuidplein
* Goed bereikbaar via snelwegen, ov
* Q-park pal onder het Winkelcentrum
* Tevredenheidsgarantie!
* Minimaal €67 goedkoper dan vergelijkbare
   studio’s!

Lopende acties:


Hoe werkt het?

Voor jouw basic shoot hoef je slecht een paar stappen te nemen voordat je thuis het resultaat kan bekijken! Een basic fotoshoot kost € 34,95 dit inclusief 1 digitale foto op klein formaat.

Afspraak maken

Eerst maak je een afspraak. Als je klikt Basic Shoot Afspraak maken, hierboven, zie je alle beschikbare data en tijden waarop je een afspraak kan maken. Kies dus je favoriete dag en tijd uit, vul je gegevens in en je afspraak is gemaakt! Je krijgt hiervan meteen een mail ter bevestiging. Het maken van een afspraak en de fotoshoot zelf is bij ons altijd kosteloos, je betaalt alleen voor de foto's zelf!

Betalen

Wij hebben een aantal digitale pakketten, waarbij je altijd de originele digitale foto's krijgt, die je zelf uit mag zoeken. Wij doen niet aan watermerken, logo's of verkleinen: met de foto's die je bij ons krijgt kan je écht alles doen wat je zelf wilt! Dus wil je er een canvas van laten maken, een mooie houtplaat, 100 afdrukken, alles op je facebook of Instagram gooien? Je kan het allemaal! Je betaalt ook pas na je shoot, als je de foto's gezien hebt en tevreden bent. Wij garanderen namelijk dat je tevreden de deur uitgaat, dus vinden we ook dat je pas betaalt als je tevreden bent! 1 digitale foto kost €25,- per stuk, full resolutie! Informeer naar de voordeel pakketten die we hebben in de winkel.

Voorbereiding

Nadat je je afspraak hebt gemaakt en hebt betaald, kan je vast gaan nadenken wat jullie ongeveer willen, welke kleding jullie mee willen nemen en aan willen trekken enzovoorts. Natuurlijk wordt je op de dag van de afspraak zelf goed geholpen, dus als je er zelf niet uitkomt is dat geen enkel probleem. Qua kleding maken de kleuren niet uit, trek aan wat je mooi vindt, wat je zelf wilt en waarin je je fijn vind, dan komt het helemaal goed!

Uitzoeken

Na de shoot ga je naar de foto's kijken en uitzoeken wat je wilt. Het leuke hiervan is dat je alles zelf mag bepalen! Wij gaan niet voor jou beslissen welke foto jij aan de muur hangt, jij bent de baas!

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot krijg je de foto's toegestuurd, meestal binnen een uur, maar zeker dezelfde dag nog, en dan kunnen de foto momenten beginnen! JE ONTVANGT BIJ ONS ONS RUWE FOTO'S.

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.