Gefeliciteerd!

Dit is waarom je kiest voor de Veiling! 
* Leuke en spontane fotoshoots!
* Na de shoot bekijk je meteen alle foto's en
   start je met uitkiezen.
* Ruim 13 jaar (2007) ervaring in de
   fotografie! De studio zelf bestaat 30 jaar
   (1990)
* Tevredenheidsgarantie! Niet goed, is altijd
   een nieuwe shoot!

Heb je al een waardebon van VakantieVeilingen? Helemaal goed, dan ben je hier aan het juiste adres!

Hoe werkt het?

Je hebt een waardebon van vakantieveilingen, je kan dan uitsluitend via het reserveringssysteem van Vakantieveilingen, een afspraak inplannen.

 

Vervolgens kom je bij ons langs op de door jouw gewenste dag en tijd en zorgen we samen voor een onvergetelijke shoot!

Let op: De studio is geschikt voor +/- 7 personen.
Na de shoot kan je meteen de resultaten van de shoot bekijken en je favoriete foto's uitzoeken. De belevenis duurt maximaal 45 minuten in totaal waarvan +/- 10 a 15 Minuten actief fotograferen, daarna even rust, je bekijkt de foto's direct en wij printen indien nodig direct je mooiste foto!

Wat krijg ik?

Bij de waardebon zit 1 foto inbegrepen, een digitale foto, die krijg direct dezelfde dag via WeTransfer in je mailbox. De resolutie van deze digitale foto is ongeveer 1200x800, hiermee kan je prima zelf afdrukken maken tot ongeveer 15x20 tot 20x30cm.

 

Grotere maat nodig?

In de studio bieden we je losse en pakketprijzen aan. Een extra afdruk kan al vanaf slechts €10,- 

 

Digitale foto's (zakelijk gebruik) nodig?

Een originele digitale foto afnemen kan al vanaf € 25,- per stuk. Informeer in de studio naar de pakketprijzen. Je krijgt de originele foto, zonder bewerkingen. Je bent dan vrij om de foto zelf te editen en je mag het gebruiken zoals jij dat wilt. Wil je dat wij een bewerking toepassen , dan kunnen we in de winkel samen bespreken, we laten dan direct weten wat de kosten zijn.

 

En de rest?

Naast de foto van vakantieveilingen hebben we ook pakketten, deze hangen in de winkel. Kies tussen digitale pakketten of afdrukken zoals jij dit wilt.

Hoe boek ik?

Je afspraak moet je boeken via de online boekingstool van VakantieVeilingen, behalve bij het verzetten van een afspraak. Dit ivm het verzilveren van je waardebon.

 

Succes met boeken en tot snel op het Winkelcentrum Zuidplein! Kijk ook vooral rond op onze site voor meer informatie en inspiratie!

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.