Gefeliciteerd met de aankoop van je eigen Groupon!

Dit is een tijdelijke actie en we hebben maar 200 bonnen beschikbaar, MEER OOK NIET!

Dit is waarom je kiest voor
Fotostudio Zuid!
 
* Leuke en spontane fotoshoots!
* Na de shoot bekijk je meteen alle foto's en
   start je met uitkiezen.
* Ruim 13 jaar (2007) ervaring in de
   fotografie! De studio zelf bestaat 30 jaar
   (1990)
* Tevredenheidsgarantie! Niet goed, is altijd
   een nieuwe shoot!

Hoe werkt het?

Je hebt een waardebon van Groupon, je kan dan via onderstaand invulformulier je voorkeur aangeven voor een afspraak, daarna bellen we je persoonlijk terug om dit te bevestigen. Dit doen wij binnen 2 werkdagen!

Let op: We zijn 7 dagen in de week open. Vervolgens kom je bij ons langs op de door jouw gewenste dag en tijd en zorgen we samen voor een onvergetelijke shoot! De studio is geschikt voor +/- 7 personen

Na de shoot kan je meteen de resultaten van de shoot bekijken en je favoriete foto's uitzoeken. De belevenis duurt maximaal 15 minuten in totaal. Daarna kun je even rustig je foto's bekijken!

Data Formulier:

Geef hier je voorkeur op en we bellen je persoonlijk terug!

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Wat krijg ik?

Bij de waardebon zit 1 foto inbegrepen, een digitale foto, die krijg direct dezelfde dag via WeTransfer in je mailbox. De resolutie van deze digitale foto is ongeveer 1200x800, hiermee kan je prima zelf afdrukken maken tot ongeveer 15x20 tot 20x30cm.Als bonus krijg je van dezelfde foto een plastic sleutelhanger met print erbij.

Dezelfde foto geeft recht op 50% kassa korting wanneer je deze op een mok, luxe sleutelhanger of telefoonhoesje laat bedrukken. Deze extra actie is alleen geldig op dezelfde dag van de fotoshoot!

Grotere maat nodig?
In de studio bieden we je losse en pakketprijzen aan. Een extra afdruk kan al vanaf slechts €10,-Digitale foto's (zakelijk gebruik) nodig?Een originele digitale foto afnemen kan al vanaf € 25,- per stuk. Informeer in de studio naar de pakketprijzen. Je krijgt de originele foto, zonder bewerkingen. Je bent dan vrij om de foto zelf te editen en je mag het gebruiken zoals jij dat wilt. Wil je dat wij een bewerking toepassen , dan kunnen we in de winkel samen bespreken, we laten dan direct weten wat de kosten zijn.

En de rest?
Naast de foto van vakantieveilingen hebben we ook pakketten, deze hangen in de winkel. Kies tussen digitale pakketten of afdrukken zoals jij dit wilt.

Dit is wat je bespaard als je 1 van 200 bonnen via Groupon koopt! Geldig tot 31-7-2020

Fotoshoot voor max 7 personen € 29,95
1 Digitale foto Gratis via Wetranfer inclusief
Setje Pasfoto's, 8 stuks inclusief 1 Plastic Keychain € 22,50
Sub totaal € 52,45
Korting via Groupon -/- € 37,46
 Totaal  € 14,99

Portfolio


Succes met boeken en tot op het Winkelcentrum Zuidplein! Kijk ook vooral rond op onze site voor meer informatie en inspiratie!

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.