Fotoshoot Aan Huis? Natuurlijk kunnen wij dit inplannen! Op kantoor, bedrijf, buitenlocatie, voor de deur bij jullie?

* Altijd de leukste fotoshoots!
* Wij sturen de foto's dezelfde dag via Wetranfer
* Ruim 14 jaar ervaring!
* Gevestigd op het Zuidplein en bieden deze service exclusief aan in Rotje Knor.
* Wij betalen de parkeer en reiskosten
* Tevredenheidsgarantie!
* Minimaal €72 goedkoper dan vergelijkbare studio’s!

Hoe werkt het?

Voor jouw basic shoot hoef je slecht een paar stappen te nemen voordat je thuis het resultaat kan bekijken! 

Afspraak maken

Eerst maak je een afspraak via WhatsApp. Daarna bellen wij je persoonlijk terug.

Betalen

Wij hebben 1 digitaal pakket. Een fotoshoot aan huis kost € 299,- Hiervoor krijg je alle digitale foto's! Onbewerkt, zodat jij op je gsm kunt eea kunt editen. Je krijgt vooraf een betaal verzoek van ons. Alles gaat contactloos.

Voorbereiding

Nadat je je afspraak hebt gemaakt en hebt betaald, kan je vast gaan nadenken wat jullie ongeveer willen, welke kleding jullie willen aantrekken enzovoorts. Natuurlijk wordt je op de dag van de afspraak zelf goed geholpen, dus als je er zelf niet uitkomt is dat geen enkel probleem. Qua kleding maken de kleuren niet uit, trek aan wat je mooi vindt, wat je zelf wilt en waarin je je fijn voelt, dan komt het helemaal goed!

Na de fotoshoot

Na de fotoshoot krijg je de foto's toegestuurd, meestal dezelfde avond, maar zeker dezelfde dag nog, en dan kunnen de foto momenten beginnen!

1 Geldt voor leveringen naar Nederland. Klik op de volgende link voor andere landen en informatie over de berekening van de leverdatum: leverings- en betalingsvoorwaarden
2 Op grond van de kleineondernemersregeling (artikel 25 van de Wet op de omzetbelasting) heffen en vermelden wij geen omzetbelasting.